Recent Posts

2012. július 7., szombat

Átúszta a Balatont Postás Bari

Sikeresen átúszta a Balatont Postás Bari. Az úszásra magával vitt egy kézbesítendő levelet is, amely vízhatlan borítékban volt elhelyezve. Mivel a szervezők felhívták a figyelmet a tűző napsütés elleni védelemre, Bari a levelet úgy kötötte magára, hogy az egyben a káros sugaraktól is megvédje. A hátán jól látható "Vigyázat! Postás Bari átússza a Balatont!" figyelmeztető ábra jól szerepelt: a hullámok kitértek a bárány útjából és a többi úszó is igyekezett kikerülni őt. Partot érve hatalmas éljenző tömeg fogadta, azonban köztük csak néhány SZÁRCS-tag csodálkozott rá sztoikus ártatlansággal Bari teljesítményére - a többiek még mindig a szembekötősdivel voltak elfoglalva. Az időeredményéről nincs pontos hír, bár meg nem erősített források szerint nincs benne az első tízezerben.
Postás Bari a verseny után elmondta, hogy mivel ma igen meleg volt a fővárosban, jó választásnak bizonyult az onnan való távolmaradás.

2 megjegyzés:

Róbert írta...

Kedves Postás Bari!
Ez odáig rendben van, hogy a boríték védelmet nyújtott a tűző napsütés ellen, de óh, te szegény levél ...!!! Azt hiszem napszúrás nélkül nem úszta meg, csak át a Balatont. A kézbesítéskor szegény feje már nagyon rogyadozott, fejfájás, hányinger gyötörte, hatalmas energiájába került a benne tárolt információk megtartása! Partot érve segítséget is nyújtottak neki ... pendrive-ra mentették arra az esetre, ha az információ veszendőbe menne!
Imádkozom, hogy szegény levélke felgyógyuljon a napszúrás okozta borzalmakból, és tanulságként ezennel ünnepélyesen feltalálom az UV-védelemmel ellátott levélborítékot!
Puszis üdv.: Az Univerzum Morzsája

Postás Bari írta...

Kedves Morzsája az Univerzumnak!
A levél célba ért, nem veszett el az átúszás közben és még jó szolgálatot is tett. Tehát sokat ne aggódj miatta! Nagyon kedves a felajánlásod a feltalálásról, de legyél óvatos, nehogy valaki más megneszelje és előbb jegyeztessen be rá szabadalmi mintaoltalmat, mint ahogy tervezed!
Üdv: Postás Bari

Megjegyzés küldése